O le a le tulaga o le atinaʻeina o pisinisi ie i le 2022?

I le 2022, ua oʻo mai le vaitau fou o taumafa.O a suiga fou, avanoa fou ma faiga fou o le a aumaia i le pisinisi o lavalava?

TA'ALOGA

 

O ta'aloga ta'aloga e pei o le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing ma le Hangzhou Asian Games ua avea ma avanoa fou mo le maketiina

Faatasi ai ma le tatalaina o le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing, Qatar Ipu a le Lalolagi, Hangzhou Asian Games ma isi mea tetele, o le tausaga taʻaloga ua amata, ma o le "taʻaloga taʻaloga" i le liʻo faʻataʻitaʻiga ua faʻamoemoeina e faasolosolo malie le vevela.

Faatasi ai ma le suiga ma le faʻaleleia o le tamaoaiga o Saina, o le poto masani o le tamaoaiga ma le taumafa faʻaleaganuʻu o loʻo avea ma se tulaga tele, ma o le fananau mai o tupua taʻaloga e faʻaosofia ai le taumafaina o taʻaloga.I le taimi lava e tasi, o le malosi lelei na aumaia e taʻaloga ua faʻapuʻupuʻu atili ai le mamao i le va o faʻailoga ma tagata faʻatau, faʻatupuina se tikeri o le faʻalogona lagona.

Faʻatasi ma le mea moni o taʻaloga tetele o le a tosina mai ai le tele o tupulaga talavou, o le maketiina o taʻaloga e mafai ona fesoasoani lelei i faʻailoga e faʻalautele ma faʻatatau i tagata faʻatau talavou, ma avea ma filifiliga faʻapitoa mo kamupani lavalava e toe faʻafouina.

MoHANTEXi le avea ai ma se tagata gaosi lavalava ta'aloga i fafo, o le isi lea faigamalaga e tumu i avanoa ma luitau.I le feagai ai ma le tulaga faigata o loʻo iai nei o mea mataʻutia, fale gaosi oloa, felauaiga, ma isi, matou te fiafia e vaʻai i le faʻavaeina o fegalegaleaiga faʻatasi ma le tele o paaga fou.E le na'o le fa'ailoaina, ae o le mea lea e fa'aosoina ai tatou, aemaise o le taimi nei..

 ALEAGA 

Ina ua pa le taua i le va o Rusia ma Iukureini, faatasi ai ma le tulaga o le lalolagi sa vevesi, o le taunuuga o le tuʻituʻi i luga o aafiaga vave ona salalau atu i alamanuia eseese. numera o poloaiga.

Ole taimi nei ole COVID-19 e leʻi faʻamoemoeina, ma o nisi fale gaosi oloa i Saina e tatau ona tipiina le gaosiga pe taofi le gaosiga o loʻo aʻafia i lenei mea, ma o le a tuai foi le faʻatonuga.,ona o lo'o i ai se isi mea na tupu e pei o Ta'aloga a Asia ia Sep i Hangzhou o lo'o i ai le nofoaga autu mo le valiina o ie.E pei ona tapunia fale vali vali mo le tusa ma le 2 vaiaso ona o taaloga a Asia,matou te fautua atu ia matou paaga uma mo pisinisi i fafo o lavalava e mafaufau i le fuafuaga o le faʻatonuga ona o le tele o le faʻaeteete, ma tuʻu le avanoa mo le faʻamoemoeina o le tilivaina.

     Pulea lelei

● Fuafuaga fou & fa'amatalaga masani

Atiina ni fofo tulaga ese

Teuteu faleteuoloa

Fa'ata'ita'iga vave & fua

Ua matou faia ni laasaga lelei e vaʻavaʻai ai i la matou sapalai sapalai, matou te iai foʻi se taimi umi ma fetuutuunai muamua faʻatulagaina mo laina gaosiga.Faatasi ai ma nei fua uma e faʻalatalata i lalo o le aʻafiaga o le taua ma le COVID-19 mataupu.

Soʻo se manaʻoga, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou.Hantexua fiafia e faasoa atu ia te oe mo nisi faamatalaga taua.


Taimi meli: Mati-30-2022